2 Läs mer >>
Sockerfria såklart. Superenkla och supergoa!
 50 gr kallt smör, 2 dl mandelmjöl, 2 tsk fiberhusk, 1 ägg, ev 1 msk smör till formarna. Grädda 8-10 minuter på 200 grader. Toppa med lite grädde vispad med hallon eller sötad med stevia. Gofika!

Mandelmusslor

1 Läs mer >>
In med fisken i ugnen i en ungsform i cirka 10-15 minuter med lite citronpeppar (225 grader), jag använde MSC-märkt sejfilé. Koka potatis, morötter och palsternacka riktigt mjuka. Vispa sedan ihop rotfrukterna med ½ dl mjölk, ½ dl äggvita och vitpeppar. Klicka på moset, pänsla på lite ägg och sen på med dill. Låt det stå i ugnen igen cirkus 5 minuter och sen är det färdigt att käka. Mummma

Fiskgratäng

0 Läs mer >>
En favorit just nu är att värma hallon med lite sötströ och hälla på yoghurten. 
 

Hallontips

0 Läs mer >>
Något fula/ojämna kycklingbiffar men ack så goa. Vispa kycklingfärs med ½ dl äggvita, 1 msk havregryn, rosmarin, vitpeppar, spenatblad och salt.
 

Kycklingbiffar

0 Läs mer >>
Avokado + choklad = bästa kombinationen alla gånger. Min favorit kombo just nu innehåller:
1 avokado, 1 ½ msk kakao, 1 tsk sötning (jag använde icas sötströ), ca 200 g kvarg, 3/4 dl äggvita och lite kokos och hallon på toppen. Börja med att vispa ägg och kvarg fluffigt.

Avokado/choklad fluff