50 gr kallt smör, 2 dl mandelmjöl, 2 tsk fiberhusk, 1 ägg, ev 1 msk smör till formarna. Grädda 8-10 minuter på 200 grader. Toppa med lite grädde vispad med hallon eller sötad med stevia. Gofika!
In med fisken i ugnen i en ungsform i cirka 10-15 minuter med lite citronpeppar (225 grader), jag använde MSC-märkt sejfilé. Koka potatis, morötter och palsternacka riktigt mjuka. Vispa sedan ihop rotfrukterna med ½ dl mjölk, ½ dl äggvita och vitpeppar. Klicka på moset, pänsla på lite ägg och sen på med dill. Låt det stå i ugnen igen cirkus 5 minuter och sen är det färdigt att käka. Mummma
Avokado + choklad = bästa kombinationen alla gånger. Min favorit kombo just nu innehåller: 1 avokado, 1 ½ msk kakao, 1 tsk sötning (jag använde icas sötströ), ca 200 g kvarg, 3/4 dl äggvita och lite kokos och hallon på toppen. Börja med att vispa ägg och kvarg fluffigt.